Hotel i FlensborgHotel i FlensborgHotel i FlensborgHotel i Flensborg

Hotel i Flensborg

Velkommen på Hotel Alte Post!

Hotel Alte Post er det nyeste hotel i Flensborg! Midt i Flensborg forenes skandinavisk design og afslappet lethed – resultatet er en helt ny hoteloplevelse i byen ved fjorden. Designhotellet ligger kun nogle meter fra Holmen, Flensborgs populære og livlige indkøbsgade med et væld af caféer og forretninger. Også biografen, busstationen, havnen og den maleriske gamle bydel ligger blot nogle få meter fra Hotel Alte Post i Flensborg. Den enestående atmosfære i Hotel Alte Post bæres af det særlige designkoncept med moderne møbler og accessoirer i historiske omgivelser. 

De 75 smagfuldt indrettede enkeltværelser og dobbeltværelser giver rigelig plads til et afslappende ophold – endda til en fremragende pris, der giver god valuta for pengene. Naturligvis har hotellet også barrierefri værelser, der egner sig til kørestolsbrugere. Hvis du ønsker at medbringe menneskets bedste ven, tilbyder vi særlige hundeværelser. 

Spisesteder i Flensborg: Restaurant 1871

Restaurant 1871 – Grill & Buns kan danne en passende kulinarisk ramme om din ferie eller en forretningsaftale i Flensborg. Vælg en velsmagende steak fra lavastensgrillen, kylling fra rotisseriet, en burger med saftigt oksekød samt lækre salater, supper og søde desserter. Afslut derefter aftenen med en kølig drink: I vores bar og i pubben Beefeater serverer vi forskellige former for spiritus, drinks, digestifer, gin & tonics, øl og sodavand, saft og kaffespecialiteter.

Møder, seminarer, konferencer, foredrag og forhandlinger i Flensborg

Med sin beliggenhed i Flensborg lige ved den danske grænse egner Hotel Alte Post sig perfekt til møder med deltagelse af forretningsforbindelser fra Tyskland og Danmark eller Skandinavien. Til afholdelse af møder, seminarer, foredrag, forhandlinger eller konferencer i Flensborg i en produktiv atmosfære kan vi desuden tilbyde komfortable konferencelokaler med det nyeste konferenceudstyr. Vores konferenceudstyr til digitale præsentationer eller videoer omfatter blandt andet en projektor, lærred og højhastighedsinternet med gratis Wi-Fi. Vi sørger desuden for det fysiske velbefindende, idet vi i pauserne serverer kaffe, te, boller med pålæg, kager og snacks. Vi arrangerer også gerne et passende rammeprogram i Flensborg for dig og dine gæster.