Ferie ved FlensborgFerie ved FlensborgFerie ved FlensborgFerie ved Flensborg

Ferie ved Flensborg

på Strandhotel Glücksburg

Kunne du tænke dig en ferie eller en forlænget weekend på Strandhotel Glücksburg i region Flensborg? Idyllisk beliggende med direkte udsigt over Flensborg Fjord og den danske kyst tilbringer du nogle afslappende feriedage hos os i nærheden af Flensborg. Hvad enten du vælger bilen, bussen eller cyklen gennem den grønne skov: Fra Strandhotel Glücksburg er der kun nogle få kilometer til den historiske romby Flensborg.

Seværdigheder og attraktioner i Flensborg

Strandhotel Glücksburg er derfor det perfekte udgangspunkt for udflugter til byen eller det nært beliggende Syddanmark. Der er et væld af udflugtsmål og seværdigheder. Besøg eksempelvis Flensborg Søfartsmuseum, Science Center Phänomenta, den historiske havn, den vidunderlige gamle bydel med de idylliske baggårde, Nordertor, Museumsberg, handelsgaden Rote Straße eller Flensborg Museumsværft. Også en tur med salondamperen AlexandraFlensborg Fjord kan absolut anbefales! Om foråret og sommeren afholdes utallige havne- og byfester, blandt andre Flensburg Nautics, Dampf Rundum, Rum Regatta, regattaen Kongelig Classic og Flensburger Apfelfahrt. Om vinteren afholdes den traditionelle Grogtörn-sejlads 2. juledag som en fast bestanddel af Flensborgs arrangementskalender. 

Uanset om du er alene eller sammen med familien: Flensborg begejstrer både store og små gæster. Gå en forårstur med dine børn gennem den idylliske gamle bydel i Flensborg, eller nyd sommeren med en dag på stranden ved Flensborg Fjord. Særligt skønne strande finder du i Solitüde, ved Ostseebad og naturligvis på kurstranden i Glücksburg. 

Seminarer, møder, konferencer og kongresser i Flensborg

Er du på forretningsrejse i Flensborg? Også til dette formål egner vores hotel sig perfekt til dig. I forbindelse med afholdelse af seminarer, møder, konferencer og kongresser med dine forretningsforbindelser fra Flensborg eller Danmark kan vi tilbyde dig forskellige lokaler i varierende størrelser, f.eks. vores Elisabeth-Saal med egen terrasse og separat indgang til haven. Også dit bryllup eller en anden privat fest bliver en uforglemmelig begivenhed i vores festlokaler. 

Restauranter nær Flensborg

Vi byder dig også gerne velkommen til middag i vores restaurant Felix! Felix i Glücksburg er en af de bedste og mest populære restauranter omkring Flensborg. Så hvis du leder efter en god restaurant i Flensborg og omegn, er du kommet til det rigtige sted, hvis din vej fører dig til os! Vores team under ledelse af køkkenchef André Schneider kræser om dig med regionale sæsonspecialiteter. Vi sætter en ære i at anvende råvarer fra regionen, f.eks. Backensholzer ost, oksekød fra Husum, fjerkræ fra Oxbüll eller kartofler fra Munkbrarup.